Handig voor klanten, cadeau’s en praktijken
Deze verpakking bevat 35 flesjes van 50 ml. Ideaal om mee te geven aan klanten, te gebruiken als geschenk of verder te verkopen in de praktijk.
Zeg vaarwel tegen de snackbar geur
Kan je deze massageolie verwarmen?
Ingrediënten
Jojoba olie
Veelgestelde Vragen
Basisolie voor massageolie: Jojoba olie is een prima basisolie voor een gezichtsmassageolie. Tip: om de kosten te drukken, kun je de jojoba olie mixen. Bijvoorbeeld met zoete amandelolie in een verhouding van 1:9 of met druivenpitolie in een verhouding van 1:1. Dan kun je de massageolie ook gebruiken voor het hele lichaam.
Baardolie: Jojoba olie helpt tegen een jeukende en geïrriteerde baard. Bovendien wordt je baard er lekker zacht van. Je kunt jojoba olie eventueel vermengen met zoete amandelolie.
Haarolie: Masseer tijdens het douchen de olie op de hoofdhuid en breng aan op de haarpuntjes. Vervolgens je haar wassen met shampoo.
Huidolie: Smeer je huid in met deze olie na het douchen of een bad voor een zijdezachte huid.
Baardolie: Jojoba olie helpt tegen een jeukende en geïrriteerde baard. Bovendien wordt je baard er lekker zacht van. Je kunt jojoba olie eventueel vermengen met zoete amandelolie.
Haarolie: Masseer tijdens het douchen de olie op de hoofdhuid en breng aan op de haarpuntjes. Vervolgens je haar wassen met shampoo.
Huidolie: Smeer je huid in met deze olie na het douchen of een bad voor een zijdezachte huid.
Nach dem Öffnen ist das Massageöl mindestens 6 Monate haltbar. Wir empfehlen, das Massageöl vor Sonnenlicht geschützt bei einer Temperatur zwischen 5°C und 25°C zu lagern, damit das Öl nicht oxidiert.
Als je last hebt van eczeem of psoriasis kan jojobaolie helpen. De olie verstopt de poriën niet. Breng een paar druppeltjes aan op de huid en masseer het in, met zachte cirkelvormige bewegingen. Dit kan helpen om de roodheid en jeuk te verminderen.
Ja, je kunt de jojobaolie bij een vettige huid gebruiken. Echter raden we aan om dit niet te vaak te doen, omdat het dan al snel een 'overkill' wordt. Als je huid wat vettiger is, raden we aan het niet vaker dan 2-3 keer per week te gebruiken.
Jojobaolie kan al gaan stollen bij een omgevingstemperatuur van 12˚C. In de koude wintermaanden, kan het daarom voorkomen dat de jojobaolie gaat stollen tijdens het transport. In de transportbusjes is het namelijk vaak kouder dan 12˚C. Dit is echter makkelijk op te lossen door de olie op een warme plek op te bergen.
Heb je jojobaolie die niet stolt bij een lage temperatuur? Dan is deze waarschijnlijk gemengd met een andere olie en is deze niet 100% puur. Als je jojobaolie stolt weet je dus zeker dat je een pure olie hebt gekocht!
Heb je jojobaolie die niet stolt bij een lage temperatuur? Dan is deze waarschijnlijk gemengd met een andere olie en is deze niet 100% puur. Als je jojobaolie stolt weet je dus zeker dat je een pure olie hebt gekocht!
Onze jojobaolie bestaat uit Jojobaolie. Niet meer, niet minder.
INCI Samenstelling: Simmondsia chinensis
INCI in het Nederlands: Jojobaolie
INCI Samenstelling: Simmondsia chinensis
INCI in het Nederlands: Jojobaolie




